ΤΕΜΕΚ ΑΤΕ – Τεχνική Εταιρεία

Δραστηριότητες

Οικοδομικά Έργα

Η ΤΕΜΕΚ Α.Τ.Ε. δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των κατασκευών αναλαμβάνοντας Ιδιωτικά και Δημόσια Έργα πάνω από τρείς δεκαετίες. Η πολύχρονη εμπειρία της στον κατασκευαστικό κλάδο, η στελέχωση της με άρτια καταρτισμένους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, το έμπειρο, ικανό και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της σε συνδυασμό με το σύγχρονο κατασκευαστικό εξοπλισμό και την υψηλή υλικοτεχνική υποδομή αποτελούν εχέγγυα και διαπιστευτήρια πως η εταιρεία μας μπορεί να φέρει εις πέρας επιτυχώς κατασκευές οποιασδήποτε δυσκολίας, μεγέθους και προϋπολογισμού σε σύντομους χρόνους, σε ανταγωνιστικές τιμές και σε άριστη ποιότητα. Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλει η άριστη φήμη της εταιρείας μας που έχει  οδηγήσει σε μόνιμες συνεργασίες με μεγάλα γραφεία μελετών, εμπορικούς οίκους και προμηθευτές που της  δίνει τη δυνατότητα συνεχούς  εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της.

Η κατασκευαστική δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι πιο έντονη στη Δυτική και Στερεά Ελλάδα , ωστόσο συχνά επεκτείνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ειδικότερα αναλαμβάνει :

Οικοδομικά Έργα πάσης φύσεως Σχολικά Συγκροτήματα, Πολυώροφα Κτίρια Γραφείων – Κατοικιών, Εμπορικά Κέντρα – SUPER MARKETS, Ξενοδοχειακές Μονάδες, Νοσοκομεία – Κέντρα Αποκατάστασης – Θεραπευτήρια, Πολιτιστικά Κέντρα – Μουσεία, Κλειστά Γυμναστήρια – Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Κατασκηνώσεις
Βιομηχανικά Έργα κατασκευή Εργοστασίων – Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών – Σφαγείων
Υδραυλικά Έργα Δίκτυα Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης, Αντιπλημμυρικά Έργα, Αντλιοστάσια και Διυλιστήρια
Περιβαλλοντικά Έργα Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων και Νερού, Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.), Αποκατάσταση Ανεξέλεγκτων Χωματερών (Χ.Α.Δ.Α.) και Αφαλατώσεις
Έργα Οδοποιίας και Αναπλάσεις Αστικών Περιοχών
Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα
Λιμενικά Έργα

Στις δραστηριότητες της περιλαμβάνονται, επίσης,  η Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Παρακολούθηση Έργων), η Διαχείριση Μελετών και η Σύνταξη Μελετών σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες μας.